Светещите елементи и пана не надхвърлят 600 брояВ Русе от известно време

...
Светещите елементи и пана не надхвърлят 600 брояВ Русе от известно време
Коментари Харесай

Русе ще има по-малко новогодишна украса заради липса на пари

Светещите детайли и пана не надвишават 600 броя

В Русе от известно време стартира слагането на светещите детайли от Коледно-новогодишната декорация на града, оповестява. За разлика от предходната година, когато броят им е бил към 800, то тази година светещите детайли и пана, които би трябвало да се инсталират по стълбове, улици и квартали, не надвишават 600 броя.

Причината е, че при демонтирането им след миналогодишните празници при към 200 от тях са били открити разнообразни недостатъци и не са светели. Тъй като не са били планувани средства за техния ремонт, сега се слагат единствено такива, които работят. По същата причина в светещата декорация няма да участват и нови детайли.

Намален е и броят на хората, които се занимават с тази задача, и по тази причина екипът на Оперативна програма „ Русе арт “ е почнал монтирането на украсата много по-рано. Целта е да се успее в период и градът да светне празнично и с въодушевление.

Вече са сложени украсите в крайните квартали, а от към седмица се работи в централната градска част. Монтирани са звездичките и светещите висини и сега се слагат детайлите по площада. Очакванията са до края на този месец всичко да е готово и да се пристъпи към свързването им към ел. зареждането на уличното осветяване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР